Rozpoczynamy V Edycję Konkursu na Produkt Lokalny „Nad Białą Przemszą”!

Drukuj
Utworzono: środa, 10, wrzesień 2014 Opublikowano

Stowarzyszenie Lokalna Grupa Działania „Nad Białą Przemszą” ogłasza V jubileuszowy konkurs na Produkt Lokalny „Nad Białą Przemszą”.

Wcześniejsze edycje konkursu cieszyły się bardzo dużym zainteresowaniem a certyfikat Produktu Lokalnego „Nad Białą Przemszą” otrzymało już ponad  180 produktów, z czego 16 zostało wyróżnionych Jurajską Kryształową Jaszczurką.

Celem konkursu jest zidentyfikowanie i promocja zasobów obszaru działalności LGD „Nad Białą Przemszą".

Nadanie znaku Produktu Lokalnego „Nad Białą Przemszą” w drodze konkursu podnosi rangę produktów i usług, a także potwierdza ich jakość i znaczenie. Znak Promocyjny „Nad Białą Przemszą” ma wymiar lokalny i jest pierwszym krokiem ku budowaniu Marki Miejsca, która ma bardzo duży wpływ na decyzje konsumpcyjne, inwestycyjne i biznesowe. Dlatego właśnie warto utożsamiać produkt z miejscem, z regionem, zwłaszcza, że w dobie globalizmu coraz lepsze notowania ma regionalizm.

Konkurs na Znak Promocyjny „Nad Białą Przemszą” jest organizowany z myślą o producentach, usługodawcach, organizacjach i osobach, które poprzez swoje działania w sferze społecznej i ekonomicznej przyczyniają się do budowy pozytywnego wizerunku swoich gmin i miejscowości. Produkty wyróżnione Znakiem „Nad Białą Przemszą” były i będą promowane przez Stowarzyszenie LGD „Nad Białą Przemszą” zarówno w Polsce jak i za granicą.

Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie oraz o zapoznanie się z regulaminem konkursu.

Uroczyste zakończenie konkursu nastąpi 5 października br. w Trzyciążu podczas imprezy „V Nadprzemszański Festiwal Smaku” i Święto Ziemniaka w Trzyciążu.

Plików:
Formularz zgłoszeniowy V edycja konursu na produkt lokalny
Data 2014-09-10 Wielkość 166.5 KB Download 405

Formularz zgłoszeniowy V edycja konursu na produkt lokalny
Data 2014-09-10 Wielkość 424.95 KB Download 391

Regulamin V edycji konkursu na produkt loklany_
Data 2014-09-16 Wielkość 254.13 KB Download 419

Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookies w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Jeśli akceptujesz cookie na tej stronie, kliknij