NUTELLA ORZECHOWA

Drukuj

1.Składniki:

 


2.Przepis:

3 biszkopty, 80 dag tłuszczu, 1 nutella, 0,5 l śmietany, 3 łyżeczki śmietany

Tłuszcz ubić z nutellą, rozłożyć krem na jasny biszkopt. Przykryć ciemnym. Ubić śmietanę z żelatyną. Rozłożyć. Przykryć jasnym biszkoptem.

 


3.Opis potrawy:

Wymarzone ciasto dla wszystkich wielbicieli kremu orzechowego nutella. Doskonałe na każdą okazję, umila nam zarówno święta jak i zwykłe dni. Jest uwielbiane przez dzieci i dorosłych a jego orzechowo-czekoladowy  smak nie ma sobie równych.

 

Lucyna Szczepankiewicz 

Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookies w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Jeśli akceptujesz cookie na tej stronie, kliknij