ZUPA Z ZIELONKAMI Z PIASKÓW PUSTYNI

Drukuj

1. Składniki:


2. Przepis:

Ziemniaki, marchew, pietruszkę, seler, kroimy w kostkę, pora kroimy w kawałki, gotujemy dodajemy liść laurowy, ziele i przyprawy: sól, pieprz – do smaku. Po ok. 10 minutach dodajemy grzybki (większe możemy przekroić, mniejsze wrzucamy w całości). Dodajemy zieloną pietruszkę i koper. Z masła i mąki robimy zasmażkę.


3. Cechy szczególne potrawy:

Zupa jest dietetyczna, lekka i zdrowa.

Halina Makarewicz – KGW Klucze

Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookies w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Jeśli akceptujesz cookie na tej stronie, kliknij