PASZTET Z NASZEJ WIEJSKIEJ ZAGRODY

Drukuj

PASZTET  Z NASZEJ WIEJSKIEJ  ZAGRODY

1. Składniki:


2. Przepis:

Wszystkie mięsa i jarzyny ugotować do miękkości, wątróbkę zaparzyć, bułki zamoczyć. Po wyjęciu z wody zostawić do wystygnięcia, potem dwa razy skręcić przez maszynkę, dodać przyprawy i piec w dobrze nagrzanym piekarniku.

3. Cechy szczególne potrawy:

Pasztet z naszej wiejskiej zagrody odróżnia się od innych tego typu produktów tym, iż  jest wykonany z najlepszych wiejskich mięs, ze zwierząt które chowamy na swoich paszach bez dodawania sztucznych polepszaczy.

Zofia Guzik – KGW Ryczówek

Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookies w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Jeśli akceptujesz cookie na tej stronie, kliknij